ΑΕΚ – Καρέρα: «Ευθύνη μου να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του Μελισσανίδη»

Intime.gr

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους παίκτες της ΑΕΚ και στάθηκε στην εμπιστοσύνη που εξέλαβε από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας αλλά και όλο το κλαμπ

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Μάσιμο Καρέρα αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις που υπήρχαν στην Ένωση, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα αντιμετωπίσει κάθε ματς σαν «τελικό», αφού στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Τα όσα είπε ο Μάσιμο Καρέρα…

Για το ότι κλείνει έναν χρόνο στην ΑΕΚ: “Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα. Δεν μπορώ να κρίνω την πορεία μου, θα το κάνουν άλλοι. Αυτό που έχει σημασία είναι οι επόμενοι αγώνες, είναι τρεις τελικοί, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και εκεί συγκεντρώνομαι”.

Για την ευρωπαϊκή παρουσία που έκλεισε:“Σίγουρα πληρώσαμε τα ατομικά λάθη και σίγουρα δεν είναι οι λόγοι που δεν κερδίσαμε η διάταξη. Το θέμα είναι η νοοτροπία και πως μπαίνεις στο γήπεδο. Αυτό πληρώσαμε. Ξέρουμε ότι πήραμε εμπειρίες και συγκεντρωνόμαστε σε αυτό που έχουμε μπροστά”.

Για τη συνάντηση και τη συζήτηση με τους παίκτες: “Δεν έκανα κάποια συνάντηση με τους αρχηγούς. Έκανα με όλη την ομάδα. Ο στόχος ήταν να καταλάβουμε αν υπήρχαν προβλήματα και να διορθώσουμε τα προβλήματα. Γι’ αυτό συναντηθήκαμε και συζητήσαμε με την ομάδα και τους παίκτες”.

Για τη συνάντηση του με τον Μελισσανίδη: “Συζητήσαμε για τα προβλήματα που υπάρχουν. Για την κατάσταση και πως μπορούμε να βελτιωθούμε. Ένιωσα εμπιστοσύνη και μου μετέφερε και την εμπιστοσύνη του κλαμπ. Τώρα είναι να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη με αποτελέσματα. Αυτό είναι που μετράει”.

Για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης: “Σίγουρα θα είναι μια μάχη. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, που είναι καλή σε φυσικό επίπεδο. Θα μας δυσκολέψει. Πρεπει να κερδίσουμε. Έχουμε τρεις αγώνες μέχρι τα Χριστούγεννα και πρέπει να πάρουμε όσο περισσότερους πόντους γίνεται. Πλέον ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουμε κάθε ματς σαν να ειναι τελικός”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις