Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Καρέρα: Κριτήριο τα ντέρμπι για το μέλλον του στους “κιτρινόμαυρους”

ΑΕΚ – Καρέρα: Κριτήριο τα ντέρμπι για το μέλλον του στους “κιτρινόμαυρους”
Intime.gr

Τα… ευρωπαϊκά αποτελέσματα της ΑΕΚ έχουν φέρει έντονη κριτική προς το πρόσωπο του Μάσιμο Καρέρα. Η Ένωση έχει μπροστά της δυο ντέρμπι και ο Ιταλός τεχνικός ίσως και να «παίξει» τη θέση του στην ομάδα.

Οι ήττες με κακές εμφανίσεις φέρνουν πάντα γκρίνια και τα… παράπονα «γενούν» ανάλογα δημοσιεύματα. Την ώρα που η ΑΕΚ βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς από την κορυφή της Superleague και «χρωστάει» δυο ματς, ο Μάσιμο Καρέρα εμφανίζεται να δέχεται έντονη κριτική από τον κόσμο της ομάδας.

Οι τεράστιες αγωνιστικές μεταπτώσεις που παρουσιάζει η Ένωση από παιχνίδι σε παιχνίδι και η τραγική της πορεία στο φετινό Europa League έχουν βάλει τον Ιταλό τεχνικό στο «στόχαστρο» των οπαδών.

Από τους «κιτρινόμαυρους» δεν προκύπτει θέμα «Καρέρα», αλλά σύμφωνα με τη «Live Sport», τα δυο ντέρμπι που.. βρίσκονται μπροστά, θα κρίνουν πολλά.

Η ΑΕΚ υποδέχεται κατά σειρά τον Παναθηναϊκό (06.12.2020 / 11η αγωνιστική) και τον Ολυμπιακός (16.12.2020 εξ αναβολής ματς για την 1η αγωνιστική) και το δημοσίευμα αναφέρει πως αν… στραβώσουν τα πράγματα στα ντέρμπι, δεν αποκλείεται ο Ιταλός προπονητής να περάσει την πόρτα της εξόδου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις