Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Κατηγορίες για πλαστογραφία από τον μάνατζερ του Ντίντακ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στα άκρα οδηγείται η “διαμάχη” της ΑΕΚ με τον Ντίντακ Βίλα. Ο μάνατζερ του Ισπανού αριστερού μπακ κατηγορεί την Ένωση για πλαστογραφία στην υπογραφή του πελάτη του και τόνισε πως το θέμα θα λυθεί δικαστικά.

Η πλευρά του Ντίντακ αναφέρει πως ο αριστεροπόδαρος αμυντικός έχει μείνει ελεύθερος και πως θα καταγγείλει την ΑΕΚ στη FIFA. Μάλιστα, σε δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο, ο μάνατζερ του Ντίντακ τόνισε πως έχει γίνει πλαστογραφία από τους “κιτρινόμαυρους” στην υπογραφή του πελάτη του.

“Μιλάμε για παραβίαση του νόμου. Η υπογραφή του Ντίντακ στο συμβόλαιο έχει πλαστογραφηθεί. Ο επιπλέον χρόνος προστέθηκε ενώ ο πελάτης μου δεν ήταν στην ΑΕΚ. Πλέον το θέμα θα λυθεί δικαστικά. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα, δεν έχω δει ξανά κάτι τέτοιο. Θα δούμε τι θα γίνει. Ο Ντίντακ θα προπονείται με την Ρέους μέχρι να λυθεί το θέμα, γιατί υπάρχουν χρονικά όρια στο ποδόσφαιρο και άμεσα πρέπει το ζήτημα να ξεκαθαρίσει”, δήλωσε χαρακτηριστικά Ραούλ Βερδού.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τις κατηγορίες του Βερρδού. Μάλιστα, οι “κιτρινόμαυροι” φαίνεται πως έχουν λάβει ήδη γνωμάτευση από γραφολόγο για το γνήσιο της υπογραφής του Ντίντακ στο συμβόλαιο του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε