Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Κεκλεισμένων των θυρών όλα τα εντός έδρας ματς της επόμενης σεζόν στο Basketball Champions League και πρόστιμο 50.000

ΑΕΚ: Κεκλεισμένων των θυρών όλα τα εντός έδρας ματς της επόμενης σεζόν στο Basketball Champions League και πρόστιμο 50.000

“Βόμβα” στην ΑΕΚ, ενόψει της νέας σεζόν στο Basketball Champions League. Απίστευτη ποινή, για τα επεισόδια στον δεύτερο αγώνα των playoffs απέναντι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, στα Άνω Λιόσια.

Το Basketball Champions League ανακοίνωσε την ποινή της ΑΕΚ, τιμωρώντας την έδρα της για μία ολόκληρη σεζόν! Οι «κιτρινόμαυροι» δε θα έχουν τους φίλους τους σε κανένα από τα εντός έδρας παιχνίδια που θα λάβουν χώρα για τη σεζόν 2023-24, κάτι που λογικά θα έχει και αντίκτυπο στα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας. Ακόμα, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ καλείται να πληρώσει το πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ.

H σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Το Basketball Champions League ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο Μοναδικός Δικαστής ολοκλήρωσε την πειθαρχική διαδικασία για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον προημιτελικό αγώνα της ΑΕΚ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στις 12 Απριλίου 2023 στην Αθήνα και κατέληξε σε απόφαση.

Μετά από προσεκτική εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων, ο Μοναδικός Κριτής του Basketball Champions League αποφάσισε ότι θα επιβληθούν οι ακόλουθες κυρώσεις στην ΑΕΚ:

Να είναι κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι εντός έδρας αγώνες της επόμενης σεζόν του BCL στους οποίους θα συμμετάσχει ο σύλλογος.

Ο σύλλογος θα πληρώσει πρόστιμο 50.000 ευρώ (πενήντα χιλιάδες ευρώ).

Η απόφαση έχει ήδη κοινοποιηθεί και στους δύο συλλόγους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις