Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ξεσηκωμός στους οπαδούς για τον Αραούχο

ΑΕΚ: Ξεσηκωμός στους οπαδούς για τον Αραούχο

Στις 6 το απόγευμα αναμένεται στην Αθήνα ο Σέρχιο Αραούχο με πτήση από τη Μαδρίτη. Ο Αργεντινός νέος σταρ της ΑΕΚ πιθανότατα, μάλιστα, θα έχει την πρώτη του επαφή με τους φίλους της ομάδας που ετοιμάζουν υποδοχή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η Λας Πάλμας ανακοίνωσε ήδη τον δανεισμό του, διευκρινίζοντας ότι η ΑΕΚ θα πληρώσει για να τον κρατήσει έως το καλοκαίρι και παράλληλα θα καλύψει μέρος του (υπολοιπόμενου) συμβολαίου του. Συνεπώς, καταρρίπτεται η φημολογία περί 18μηνου δανεισμού για τον Αραούχο ο οποίος έχει συμβόλαιο στη Λας Πάλμας έως το 2020.

Απομένει πλέον να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να παρουσιαστεί επισήμως στα γραφεία της ΑΕΚ, κάτι που θα γίνει την Παρακευή. Ο 25χρονος Αργεντινός στράικερ με τις 118 συμμετοχές και τα 39 γκολ στις δύο κατηγορίες της Ισπανίας, αποτελεί μεταγραφή «πρώτης γραμμής» για την Ενωση και παράλληλα μια σημαντική στιγμή για τον Μανόλο Χιμένεθ που κατάφερε να κλείσει ένα σπουδαίο deal πριν καν συμπληρώσει μία εβδομάδα στο «τιμόνι».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε