Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Λεπτή χειρουργική επέμβαση ο Τζαβέλλας – Το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης

ΑΕΚ: Λεπτή χειρουργική επέμβαση ο Τζαβέλλας – Το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης
Intime.gr

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Γιώργο Τζαβέλλα, μια ημέρα μετά τον τραυματισμό του στα αποδυτήρια του γηπέδου του Παναιτωλικού, στο ημίχρονο της “μάχης” της ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τραυματίστηκε στην ανάπαυλα του Παναιτωλικός – ΑΕΚ, όταν χτύπησε τζάμι κι αυτό θρυμματίστηκε. Ο 35χρονος αμυντικός υποβλήθηκε σε μια πολύ λεπτή επέμβαση (έγινε με μικροσκόπιο) σήμερα το μεσημέρι στο «Ιατρικό Κέντρο» από τον εξειδικευμένο νευροχειρουργό Παναγιώτη Γιαννακόπουλο.

Είχαν πειραχτεί ο τένοντας, η φλέβα και το νεύρο στο αριστερό χέρι του ποδοσφαιριστή, γι’ αυτό και ήταν ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο, αλλά όλα πήγαν καλά.

Ο Τζαβέλλας θα μείνει απόψε στο νοσοκομείο και αναμένεται να πάρει τη Δευτέρα (19/9) εξιτήριο. Θα του τοποθετηθεί νάρθηκας για τις επόμενες εβδομάδες και μέχρι τότε δεν θα κάνει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Από κάποιοι σημείο και μετά θα κάνει ατομικό.

Σαν μια πρώτη εκτίμηση, η απουσία του διεθνή αμυντικού υπολογίζεται περίπου στον 1 με με 1,5 μήνα. Αυτό σημαίνει ότι ο Τζαβέλλας θα χάσει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου τα ματς της ΑΕΚ, αλλά και τις προσεχείς υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας στο Nations League με Κύπρο (24/9) και Βόρεια Ιρλανδία (27/9).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις