Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μανωλόπουλος: “Φαβορί ο Παναθηναϊκός – Θα είμαστε ανταγωνιστικοί”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο προπονητής της μπασκετικής ΑΕΚ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί της σειράς των δυο ομάδων για τα ημιτελικά της Stoiximan.gr Basket League, αλλά επισήμανε πως η Ένωση αξίζει να βρίσκεται στην 4άδα της Α1 και πως θα είναι ανταγωνιστική. Ο κ. Μανωλόπουλος δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον ολυμπιακό, ενόψει Final 4.

Tα όσα είπε ο κ. Μανωλόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που έγινε για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη ενόψει των πλέι οφ:

«Θα ήθελα αρχικά να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και συγχαρητήρια για την πρόκριση. Όσον αφορά σε εμάς φέτος κάναμε ένα βήμα παραπάνω τερματίζοντας τρίτοι. Παίξαμε αρκετά καλό μπάσκετ, ήμασταν σοβαροί και αξίζουμε να είμαστε εδώ. Αυτό δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τόσο από εμάς όσο και από την διοίκηση και τον πρόεδρο που θέλει το καλύτερο πάντα για την ομάδα.

Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό. Το ότι δεν προκρίθηκε στο final four δεν λέει κάτι. Είναι το φαβορί της σειράς. Παίζει πολύ καλά και είναι μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Έχουμε δουλέψει αρκετά όμως και πιστεύω πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Ίσως το να κρίνεται η σειρά στις τρεις νίκες είναι ένα έξτρα μαξιλαράκι για το φαβορί, όμως το θέμα είναι να παίζουμε όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται.

Φέτος κάναμε ένα βήμα παραπάνω και περιμένω να πάμε ακόμα καλύτερα. Χαίρομαι που άκουσα πως αυξήθηκε ο αριθμός των εισιτηρίων. Εύχομαι στο μέλλον οι ομάδες που θα βρίσκονται στο final four να είναι όλες ανταγωνιστικές και να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Ελπίζω να έχουμε καλά παιχνίδια, χωρίς κρούσματα βίας. Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να αγαπήσει το άθλημα».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε