Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Μανωλόπουλος προς παίκτες: “Αν νομίζετε ότι ήλθε η ώρα να ξεκουραστείτε…”

ΦΩΤΟ facebook.com/aekbasketballclub/
ΦΩΤΟ facebook.com/aekbasketballclub/

Μετά το “διαζύγιο” με τον Γιούρι Ζντoβτς, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναλαμβάνει τα “ηνία” της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με τον Έλληνα τεχνικό να κάνει σήμερα την πρώτη προπόνησή του, δύο ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο τιμ μάνατζερ της Ένωσης, Γιώργος Χήνας, παρουσίασε τον Μανωλόπουλο στους «κιτρινόμαυρους», με τον τεχνικό να επισημαίνει ότι η ομάδα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει απέναντι στον Ολυμπιακό πόσο καλή είναι. Παράλληλα, τόνισε ότι η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δεν σημαίνει πως ήρθε η ώρα για ξεκούραση…

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του: «Θα μιλήσω προσωπικά με τον καθένα σας μετά το ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό. Το μόνο πράγμα που με απασχολεί, και απασχολεί όλους στο επιτελείο είναι, ότι σε δύο ημέρες παίζουμε ένα πολύ δυνατό ματς. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουμε πόσο καλοί είμαστε.

Επίσης, θέλω να σταθώ σε δύο πράγματα. Πρώτον, στον Γιούρι, με τον οποίο έχουμε μία υπέροχη σχέση. Είναι πολύ καλός και δίκαιος άνθρωπος, αλλά, όπως ενημερωθήκατε, δεν θα συνεχίσει μαζί μας. Είναι ο τύπος προπονητή που του αρέσει η πίεση. Να ξέρετε ότι συμφωνώ μ’ αυτό και, αν νομίζετε ότι ήλθε η ώρα να… ξεκουραστείτε, κάνετε λάθος.

Δεύτερον, θέλω μόνο θετικούς ανθρώπους δίπλα μου. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή για ό,τι σας απασχολεί. Θέλω ανθρώπους δίπλα μου που θα παλέψουν μαζί μου για το καλό της ομάδας. Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους μας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε