Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μελισσανίδης για Τσούμπερ: «Αν δεν τον φέρετε μαζί σας, να μείνετε κι εσείς εκεί, να μη γυρίσετε»

ΑΕΚ – Μελισσανίδης για Τσούμπερ: «Αν δεν τον φέρετε μαζί σας, να μείνετε κι εσείς εκεί, να μη γυρίσετε»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μετεγγραφή του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ, καθώς “πίεσε” τους ανθρώπους της ομάδας να… τελειώσουν την υπόθεση.

Ο διεθνής Ελβετός είχε ενδοιασμούς για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ο “ισχυρός άνδρας” της Ένωσης ήταν ξεκάθαρος προς τους συνεργάτες του, που ταξίδεψαν στην Φρανκφούρτη για την απόκτησή του: «Αν δεν τον φέρετε μαζί σας, να μείνετε κι εσείς εκεί, να μη γυρίσετε», φέρεται να τους είπε στο τηλέφωνο, σύμφωνα με τη “Live Sport”.

Ως εκ τούτου, Κονέ και Παπαδημητρίου διαμήνυσαν στον παίκτη ότι «εισιτήριο επιστροφής για την Αθήνα δεν έχουμε. Θα μείνουμε εδώ μέχρι να σε πάρουμε μαζί μας στην Ελλάδα». Μαζί τους ήταν όμως και ο μάνατζερ του Τσούμπερ, ο οποίος και είχε ήδη μεταφέρει στον Μελισσανίδη το μοναδικό “εμπόδιο”. «Το ζήτημα για το παιδί δεν είναι σε καμία περίπτωση το οικονομικό. Ξέρει καλά πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ και ότι δεν έχει σχέση με τη Βενέτσια ως ομάδα. Το ζήτημα για το παιδί είναι το πρωτάθλημα».

Στο τέλος όμως, από κοινού κατάφεραν να “λυγίσουν” τις… αντιστάσεις του ποδοσφαιριστή και να τον πείσουν να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις