Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μελισσανίδης στους παίκτες: “Κύπελλο και έξοδο στο Champions League” [pics, vid]

ΑΕΚ – Μελισσανίδης στους παίκτες: “Κύπελλο και έξοδο στο Champions League” [pics, vid]

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το “παρών” έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που ευχήθηκε στους παίκτες και οριοθέτησε τους στόχους που πρέπει να πετύχουν.

Η προπόνηση της Δευτέρας ολοκληρώθηκε, αλλά οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έφυγαν από τα Σπάτα, αφού στη συνέχεια έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, κάτι που ανέλαβε να κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Στο πλάι του οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Βαγγέλης Ασλανίδης, ενώ να αναφέρουμε πως ξεχωριστό κομμάτι κόπηκε για την “Αγια-Σοφιά”.

ΦΩΤΟ facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/

Το φλουρί πέτυχε ο Κώστας Γαλανόπουλος, κερδίζοντας έτσι ένα ταξίδι στη Βιέννη για δύο άτομα. Από ένα ταμπλετ κέρδισαν Γιόχανσον και Πεκχαρτ ενώ ο Αντρά Σιμόες ήταν ο τυχερός της κλήρωσης που έγινε μετά την κοπή της πίτας και κέρδισε 1000 ευρώ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε τις ευχές του στους “κιτρινόμαυρους” -παίκτες και προπονητικό τιμ- καθορίζοντας τους στόχους που πρέπει να πετύχουν μέσα στη χρονιά…

“Καλή χρόνια σε όλους, προσωπική επιτυχία και δύναμη σε εσάς και στις οικογένειες σας. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και πραγματικά το πιστεύω ότι όλοι είστε πολύ καλοί ποδοσφαιριστές αλλά βέβαια το ποδόσφαιρο χρειάζεται τύχη. Δεν την είχαμε, αλλά έχουμε κάνει και τα δικά μας λάθη. Δεν είμαι όμως εδώ για λόγια λυπητερά, είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε το κύπελλο όπως και πέρυσι και ότι θα πάμε στα πλέι οφ για να παίξουμε για Ευρώπη και έξοδο στο ChampionsLeague”, ανέφερε ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε