Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μελισσανίδης στους παίκτες: “Σας θέλω… Απάτσι”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε την Παρασκευή στα Σπάτα και παρουσίασε στους παίκτες το Μανώλο Χιμένεθ. Ο Μελισσανίδης θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών και τους κάλεσε να αντιστρέψουν την κατάσταση…

Ο κ. Μελισσανίδης παρουσίασε τον Χιμένεθ στους παίκτες και τους έστειλε ένα… ιδιαίτερο μήνυμα, θέλοντας έτσι να “ντοπάρει” το ηθικό τους.

“Βρίσκομαι εδώ για να σας παρουσιάζω τον καινούργιο σας προπονητή ο οποίος επιλέχτηκε γιατί γνωρίζει το κλαμπ, έχει δουλέψει εδώ, έχει κατακτήσει ένα κύπελλο με την ομάδα μας και με την εμπειρία του από τα κλαμπ που έχει δουλέψει εκτιμώ ότι μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε.

Θέλω να ξέρετε ότι παρά τα άσχημα αποτελέσματα εξακολουθώ να σας πιστεύω, ειστε καλοί παίκτες και θα είμαι δίπλα σας. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς και από ατυχία και από έλλειψη αυτοπεποίθησης αλλά και από πολλά δικά μας λάθη. Πρέπει να ανατρέψετε την κατάσταση, πιστέψτε στους εαυτούς σας και δώστε τα όλα. Από εδώ και πέρα σας θέλω Απάτσι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε