Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μελισσανίδης: “Βρείτε ένα καλό χαφ, δεν θα κάνω εγώ τον σκάουτερ”

ΑΕΚ – Μελισσανίδης: “Βρείτε ένα καλό χαφ, δεν θα κάνω εγώ τον σκάουτερ”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρακολουθεί τις εξελίξεις στα μεταγραφικά της ΑΕΚ κι έδωσε ξεκάθαρε εντολή στους συνεργάτες του.

Η ΑΕΚ κινείται στην αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ της στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να δίνει ξεκάθαρη εντολή στους ανθρώπους της Ένωσης.

“Χρειαζόμαστε έναν καλό χαφ βρείτε τον. Δεν θα κάνω εγώ τον σκάουτερ. Τρέχουν τόσα πράγματα γύρω από την ομάδα. Πάρτε επιτέλους πρωτοβουλίες και αποφάσεις και προχωρήστε”, τόνισε ο “Τίγρης”, ο οποίος φαίνεται ότι είναι προβληματισμός με τις κινήσεις ορισμένων μέσα στην ομάδα.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είναι απογοητευμένος κι από το γεγονός ότι η Ένωση τερμάτισε τελευταία χωρίς βαθμό στον όμιλο της στο Champions League.

“Ήταν πολύ δύσκολος ο όμιλος, αυτό είναι αλήθεια, αλλά μπορέσαμε να αποφύγουμε το μηδέν. Ήμασταν άτυχοι στο ματς με την Μπενφίκα. Και εδώ και εκεί. Αν είχε μπει η κεφαλιά του Τσόσιτς, ίσως κερδίζαμε κάτι. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα προχωρήσουμε μπροστά και δεν θα πετάξουμε λευκή πετσέτα”, είπε σε ανθρώπους του, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις