Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ μεταγραφές: Διαψεύδει η «Ένωση» το σενάριο για τον Μπρέιθγουεϊτ της Μπαρτσελόνα

ΑΕΚ μεταγραφές: Διαψεύδει η «Ένωση» το σενάριο για τον Μπρέιθγουεϊτ της Μπαρτσελόνα
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Φωτιά άναψε το δημοσίευμα της ισπανικής Mundo Deportivo, σχετικά με ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ. Άμεση η διάψευση της Ένωσης για το σχετικό δημοσίευμα.

Η ΑΕΚ είναι σε αναζήτηση ενός πρωτοκλασάτου επιθετικού που θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη γραμμή κρούση της, με πληθώρα ονομάτων επιθετικών να έρχεται καθημερινά στο προσκήνιο.

Έτσι μετά το τρελό σενάριο για τον Μάριο Μπαλοτέλι, εμφανίστηκε στο προσκήνιο το όνομα του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ για την κορυφή της επίθεσης.

Συγκεκριμένα δημοσίευμα της Mundo Deportivo, κάνει λόγο για ερώτηση της ΑΕΚ στην Μπαρτσελόνα για τον Δανό επιθετικό και για τα οικονομικά δεδομένα που θα μπορούσε να επιτευχθεί μια πιθανή συμφωνία.

Η Ένωση πάντως διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα του ισπανικού μέσου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι  «δεν υπάρχει το παραμικρό για Μπρέιθγουεϊτ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δανός σέντερ φορ, δεν βρίσκεται στα σχέδια του Τσάβι για τη νέα σεζόν, με τους μπλαουγκράνα να αναζητούν τρόπο να αποδεσμεύσουν τον παίκτη για τον οποίο είχε δαπανήσει το ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει από την Λεγανές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις