Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Μήνυμα αποχώρησης από Γιώργο Τζαβέλλα

ΑΕΚ: Μήνυμα αποχώρησης από Γιώργο Τζαβέλλα
Intime.gr

Με ανάρτηση που θύμισε αποχαιρετιστήριο μήνυμα, ο Γιώργος Τζαβέλλας ευχαρίστησε την ΑΕΚ για τα δυο χρόνια συνεργασίας, που στο φινάλε τους έφεραν το double.

Το συμβόλαιο του Γιώργου Τζαβέλλα με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και ήταν απορία όλων, το τι θα συμβεί με το μέλλον του στην ομάδα.. Με ανάρτησή του στα social media ωστόσο, ο διεθνής αμυντικός έχδειξε να… προδίδει τις διαθέσεις του, ευχαριστώντας την Ένωση γι’ αυτά τα δύο χρόνια.

Οι περισσότεροι “μετέφρασαν την ανάρτηση του Τζαβέλλα ως αποχαιρετιστήριο μήνυμα, αλλά στην ΑΕΚ, κάτι που θα πρέπει να επιβεβαιωθεί τόσο από τον έμπειρο αμυντικό, όσο και από τους “κιτρινόμαυρους”. Τις επόμενες ημέρες, οι άνθρωποι της Ένωσης θα αποφασίσουν, εάν θα καταθέσουν στον Έλληνα σέντερ μπακ πρόταση για νέο συμβόλαιο.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τζαβέλλα:

“Από τον Παναγιώτη που με έφερε στην ομάδα μέχρι τον Ματίας και τον Γιάννη που με κράτησαν σ’ αυτή το περσινό καλοκαίρι. Από τη δίκη σας στήριξη στην πιο δύσκολη στιγμή μου στο νοσοκομείο τον περασμένο Σεπτέμβριο έως και τη μαγεία του τελευταίου μήνα με το double. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ ΑΕΚ γι αυτά τα δυο υπέροχα χρόνια, Ευγνώμων.

Υ.Γ: φιλαράκια μου, πάντα δίπλα σας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις