Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μοράις: “Δεν μας επηρεάζει η πίεση των φιλάθλων”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ζοσέ Μοράις θα συνεχίσει τη δουλειά του στον πάγκο της ΑΕΚ, έχοντας τη στήριξη της διοίκησης των “κιτρινόμαυρων”. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ σχολίασε και την πίεση που ασκούν οι φίλαθλοι της ομάδας.

“Δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει το αποτέλεσμα στο προηγούμενο παιχνίδι. Οι παίκτες μας είναι επαγγελματίες και ήδη έχουν αφήσει πίσω το ματς στο γήπεδό μας. Τώρα μπροστά μας υπάρχει ένας εκτός έδρας αγώνας κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα. Θα πρέπει να μπούμε με την ίδια όρεξη και με το ίδιο κίνητρο που έχουμε πάντα έτσι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη”, τόνισε αρχικά για το παιχνίδι στην Τρίπολη και πρόσθεσε για την πίεση που ασκούν οι φίλοι της ΑΕΚ.

“Ο καθένας από εμάς ασκεί πίεση στον εαυτό του γιατί θέλει να πετύχει τον στόχο του. Σίγουρα η πίεση που υπάρχει από την πλευρά των φιλάθλων δεν μπορεί να μας επηρεάσει πάρα πολύ. Προσπαθούμε να το διαχειριζόμαστε γιατί ανεξάρτητα από την πίεση, δικός μας στόχος είναι να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε”.

“Εμείς μέχρι στιγμής έχουμε στη διάθεσή μας έναν ποδοσφαιριστή που ήδη πήρε χρόνο συμμετοχής (Αϊντάρεβιτς), έναν ακόμα που θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια και ένα νεαρό επιθετικό, ο οποίος ήρθε μόλις μια μέρα πριν. Σίγουρα οι παίκτες χρειάζονται χρόνο προσαρμογής στο νέο περιβάλλον, αλλά αυτό ελπίζουμε να συμβεί το συντομότερο δυνατόν. Είναι ποδοσφαιριστές με ποιότητα και προσόντα και ελπίζουμε να βοηθήσουν την ομάδα για να πετύχει τον στόχο που πάντα έχουμε, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη νίκη”, κατέληξε, αναφερόμενος στα νέα μετεγγραφικά αποκτήμα της Ένωσης και στον χρόνο προσαρμογής τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε