Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μοράις: “Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι ζωντανός”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Έναν προσωπικό απολογισμό του 2016 -που σε λίγα 24ωρα μας αποχαιρετά έκανε ο τεχνικός της ΑΕΚ- ενώ αναφέρθηκε στην σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε την περίοδο που βρισκόταν στην Τουρκία.

Άξιο αναφοράς, πως τον Φεβρουάριο του 2016 ο Μοράις -ως τεχνικός της Αντάλιασπορ τότε- διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, κάτι που και κατάφερε να ξεπεράσει.

“Για το 2016 θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που εγώ προσωπικά είμαι ζωντανός. Η οικογένειά μου και όλοι στον περίγυρό μου είναι καλά. Άρα ναι, το 2016 τελειώνει με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου, δοξάζοντας τον Θεό γι’ αυτό. Για τον επόμενο χρόνο αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να είναι καλά όλος ο κόσμος. Όχι μόνο οι δικοί μου άνθρωποι. Με ενδιαφέρει πάντα να είναι καλύτερα όλος ο κόσμος και να τους χαμογελάσει η ζωή. Εγώ το κάνω πάντα με ένα χαμόγελο”, τόνισε αρχικά στην NOVA ο τεχνικός της Ένωσης και συνέχισε:

“Πάντα αντιμετωπίζω τα πράγματα θετικά. Φυσικά όλα όσα θετικά συνέβησαν είναι καλά και ευπρόσδεκτα για όλους μας. Αν όμως υπάρχουν και κάποιες συγκεκριμένες στιγμές κατά τη διάρκεια του έτους, τότε αυτές είναι που σε κάνουν πιο δυνατό. Άρα συνεχίζεις να μάχεσαι και να βλέπεις τα πράγματα από την θετική τους πλευρά”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε