Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Μπάρμπεκιου με Δημήτρη Μελισσανίδη και ψήστη τον Ματίας Αλμέιδα

ΑΕΚ: Μπάρμπεκιου με Δημήτρη Μελισσανίδη και ψήστη τον Ματίας Αλμέιδα

Η ΑΕΚ κάνει μπάρμπεκιου στα Σπάτα με πρωτοβουλία του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος ανέλαβε και ρόλο ψήστη, ενώ το “παρών” δίνει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Το “κλίμα” στην ΑΕΚ είναι εξαιρετικό και έγινε ακόμη καλύτερο, μετά τη μείωση της διαφοράς από τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Super League 1, που έφερε την ομάδα ακόμη πιο κοντά στην πρώτη θέση.

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλησε έτσι να επιβραβεύσει τους παίκτες του με ένα μπάρμπεκιου στα Σπάτα και δίπλα στην ομάδα βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος μίλησε στην ομάδα και ανέφερε τα εξής: «Εύχομαι να έχετε όλοι μία καλή χρονιά. Το πιο σημαντικό για όλους μας είναι να έχουμε την υγεία μας. Αυτό εύχομαι για εσάς και τις οικογένειές σας. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που έχουμε σαν ομάδα. Αυτήν την ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα. Το οικογενειακό κλίμα. Σας δίνω συγχαρητήρια για αυτό. Πραγματικά ανυπομονώ να σας δω στο επόμενο ματς, γιατί είμαι πραγματικά χαρούμενος να βλέπω αυτό το εξωγήινο ποδόσφαιρο που παίζετε. Και πάλι καλή χρονιά να έχετε. Υγεία και μόνο επιτυχίες».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις