Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μπράιτον: Νέα προειδοποίηση από την Ένωση προς τους οπαδούς της

ΑΕΚ – Μπράιτον: Νέα προειδοποίηση από την Ένωση προς τους οπαδούς της
Erokinissi

Ιδιαίτερη προσοχή από όλους όσοι θα βρεθούν σήμερα στις κερκίδες της Opap Arena, για να παρακολουθήσουν το ΑΕΚΜπράιτον (19:45, Newsit.gr, CosmoteSport3) συνέστησε για μια ακόμα φορά η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ.

Με μια νέα της ανάρτηση, η ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζει προς όλους τους φίλους της ομάδας πως η… περίοδος των προειδοποιήσεων από την UEFA τελείωσε και πως ο κόσμος που θα βρεθεί στην OPAP Arena για το ματς με την Μπράιτον θα πρέπει να έχει άψογη συμπεριφορά στις εξέδρες.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ τιμωρήθηκε -για τη συμπεριφορά των φίλων της στον αγώνα με τη Μαρσέιγ- με κλείσιμο του βόρειου πετάλου της OPAP Arena (θύρες 18-25), δηλαδή των πέταλο των οργανωμένων, για μία αγωνιστική.

Η ποινή επιβλήθηκε για καπνογόνα, πυροτεχνήματα-στρόμπο και κλειστούς διαδρόμους και είναι με αναστολή για δύο χρόνια. Κάτι που σημαίνει ότι με το πρώτο σχετικό παράπτωμα εντός αυτού του διαστήματος, θα ενεργοποιηθεί και η τιμωρία.

Επανάληψη σχετικών παραβιάσεων -έστω και με ένα καπνογόνο- σημαίνει κλείσιμο του πετάλου για μία αγωνιστική και έπειτα θα υπάρχει και κίνδυνος υποτροπής. Ο «δικέφαλος» τιμωρήθηκε με και πρόστιμο 76 χιλ. ευρώ, ένα ποσό που προστέθηκε στα προηγούμενα 82 χιλ. ευρώ της UEFA.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις