Παρασκευή, 17 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Νέο εμπόδιο στο… όνειρο της “Αγιά-Σοφιάς” βάζει ο Δήμος!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τα πάντα προκειμένου να μην επιτρέψει στην ΑΕΚ να κάνει το γήπεδό της στο οικόπεδο που της ανήκει στη Νέα Φιλαδέλφεια κάνει ο Δήμος, ο οποίος ετοιμάζεται να βάλει νέο… μπλοκ στην Ένωση.

Οι άνθρωποι του Δήμου, μετά τη νέα καθυστέρηση που προκάλεσαν, ζητώντας και κερδίζοντας την… παράταση της δημόσιας διαβούλευσης, αιτήθηκε, σύμφωνα με την “Εφημερίδα των Συντακτών”, στο Επιμελητήριο Περιβάλλοντος μια γνωμοδότηση για τις επιπτώσεις του γηπέδου.

Κι αυτό διότι κρίνει, όπως αναφέρεται, μη νόμιμη και πρόωρη τη διαβούλευση και την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, ενώ χαρακτηρίζει ως βασικό έλλειμμά της «ότι υποτιμά το ζήτημα της κοινωνικής συνοχής των κατοίκων της πόλης».

Από τη Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας το πήγαν, μάλιστα, ένα βήμα παραπέρα, προτείνοντας στην ΑΕΚ εναλλακτικές λύσεις (!), όπως υη χρήση του οικοπέδου της «Renault» στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ανακατασκευή του δημοτικού σταδίου Νέας Ιωνίας ή του γηπέδου του Απόλλωνα (!) στη Ριζούπολη ή ακόμα και παραμονή στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε