Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Νέο πλήγμα με Στάνκοβιτς, χάνει Άρη και Άγιαξ

ΑΕΚ: Νέο πλήγμα με Στάνκοβιτς, χάνει Άρη και Άγιαξ
Eurokinissi

Σημαντική απουσία στην ΑΕΚ. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεν θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας στο ντέρμπι με τον Άρη, αλλά και στον “τελικό” στην έδρα του Άγιαξ.

Δεν τελειώνουν τα προβλήματα τραυματισμών στην ΑΕΚ. Ο τελευταίος “πονοκέφαλος” για; τον Ματίας Αλμέιδα ακούει στο όνομα, Τσίτσαν Στάνκοβιτς,

Ο Αυστριακός πορτιέρε αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού από το ματς της ΑΕΚ με την Μπράιτον και σύμφωνα με την ενημέρωση των “κιτρινόμαυρων”, ο Στάνκοβιτς όχι μόνο χάνει τα ματς με Άρη και Παναιτωλικό για την Super League, αλλά και τον αγώνα στην έδρα ου Άγιαξ (14.12), για το φινάλε της φάσης των ομίλων του Europa League, ματς στο οποίο θα κριθεί η πρόκριση της ομάδας στα νοκ-άουτ του Conference League.

Η κατάσταση του Στάνκοβιτς θα επανεκτιμηθεί στην διάρκεια της αποκατάστασης. Όσον αφορά τα υπόλοιπα προβλήματα στην ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία και Γιόνσον συνέχισαν το Σάββατο (02.12) πρόγραμμα αποκατάστασης – επανένταξής τους. Ο Γαλανόπουλος είναι στο τελικό στάδιο ανάρρωση (ταλαιπωρήθηκε μέσα στην εβδομάδα από ίωση και δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Μπράιτον).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις