Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ο Αγγελόπουλος απέλυσε τον Παπαθεοδώρου

ΑΕΚ: Ο Αγγελόπουλος απέλυσε τον Παπαθεοδώρου
Intime.gr

Η ΑΕΚ έχει πάρει μια αγωνιστική κατηφόρα και ο Μάκης Αγγελόπουλος προχώρησε σε κίνηση… ηλεκτροσόκ. Ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ απέλυσε τον προπονητή, Ηλία Παπαθεοδώρου.

Η ΑΕΚ ψάχνει για νέο προπονητή. Ο Μάκης Αγγελόπουλος αποφάσισε να…. τελειώσει τον Ηλία Παπαθεοδώρου από τον πάγκο της ομάδας, μετά την πορεία της ομάδας στη Basket League και τον αποκλεισμό της σε Κύπελλο Ελλάδας, Basketball Champions League.

Η ήττα της ΑΕΚ στην έδρα του Κολοσσού Ρόδου φαίνεται πως ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μιας και οι περισσότεροι στόχοι της ομάδας έχουν χαθεί. Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε πριν από λίγο στην Αθήνα, με τον Παπαθεοδώρου και τους παίκτες να ενημερώνονται για την απόφαση του.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Προμηθέα, την Τετάρτη 14 Απριλίου, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την Basket League, αλλά δεν θα έχει τον Έλληνα κόουτς στον πάγκο της. Χωρίς να υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τον αντικαταστάτη του, στον πάγκο αναμένεται να καθίσει ο Γιώργος Λιμνιάτης (μέλος του τεχνικού επιτελείου).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις