Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ο Καρέρα αρνήθηκε να κάνει σχόλιο για την αλλαγή του Λιβάγια – “Δεν αντιδράσαμε στα λάθη μας”

Europa League Καρέρα ΑΕΚ
ΦΩΤΟ Intime

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση που δέχθηκε για την αλλαγή του Μάρκο Λιβάγια μετά από μόλις 27 λεπτά συμμετοχής στο ματς με την Μπράγκα, ενώ δήλωσε απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε.

Στο πρώτο γκολ που άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από την Μπράγκα στην Πορτογαλία για τους ομίλους του Europa League. Ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως η Ένωση δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε, ενώ οι αντιδράσεις των παικτών του ήταν κακές όταν χανόταν η μπάλα. Όσο για την αλλαγή στην… αλλαγή με τον Μάρκο Λιβάγια ο Καρέρα αρνήθηκε να σχολιάσει το παραμικρό.

Οι δηλώσεις του Μάσιμο Καρέρα

“Αυτό το γκολ στο πρώτο ημίχρονο άλλαξε την ισορροπία του παιχνιδιού. Είχαμε την κατοχή, την χάσαμε και ήρθε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δυσκόλεψαν τα πράγματα περισσότερο, γιατί πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στην φάση της κατοχής της μπάλας. Επιθετικά θα έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα τις φάσεις. Σε τιμωρεί αυτό το επίπεδο. Δυστυχώς δεν το κάναμε Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο κομμάτι της κατοχής και να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες. Θέλουμε να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα. Είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση. Δεν μου άρεσε η αντίδρασή μας όταν χάναμε τη μπάλα. Ηταν πολύ εύκολα τα γκολ που δεχθήκαμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις