Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για “ρατσιστική διάθεση προς τους οπαδούς”!

ΑΕΚ: Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για “ρατσιστική διάθεση προς τους οπαδούς”!
ΦΩΤΟ Intime

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ σε δηλώσεις του ενόψει του Final-8 του Basketball Champions League, έκανε λόγο για ρατσισμό προς τους οπαδούς, ενώ δεσμεύτηκε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να υπάρξει κόσμος στις κερκίδες του ΟΑΚΑ στη διοργάνωση.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος εξέφρασε το παράπονό του για τα άδεια γήπεδα, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του STAR, ενώ αναφέρθηκε στο Final-8 του Basketball Champions League, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ (30/9 – 4/10), κάνοντας λόγο για “ρατσιστική διάθεση στους οπαδούς” , αφού καφετέριες και μπαρ είναι προσβάσιμα για τον κόσμο παρά την πανδημία του κορονοϊού, ενώ τόνισε πως στο ΟΑΚΑ θα υπάρχουν καμπίνες απολύμανσης και πως δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για να δώσουν φίλαθλοι το “παρών”.

“Θέλουμε κόσμο στη διοργάνωση. Υπάρχει μια ελαφρώς ρατσιστική διάθεση προς τους οπαδούς. Όταν ο κόσμος μπορεί να πάει ελεύθερα παντού, στις καφετέριες και τους αντίστοιχους χώρους, γιατί να μη μπορεί να πάει στο γήπεδο; Εμείς έχουμε φροντίσει ώστε να υπάρχουν καμπίνες απολύμανσης στη διάρκεια του Final-8”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις