Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ο Ματίας Αλμέιδα ξεκινά επαφές με ποδοσφαιριστές

ΑΕΚ: Ο Ματίας Αλμέιδα ξεκινά επαφές με ποδοσφαιριστές
youtube

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την Παρασκευή (20.05.2022) την έναρξη της συνεργασίας με τον Ματίας Αλμέιδα και ο Αργεντινός προπονητής αναμένεται να σηκώσει άμεσα… μανίκια.

Μπορεί να ανακοινώθηκε σήμερα από την ΑΕΚ, αλλά το προηγούμενο διάστημα ο Ματίας Αλμέιδα βρέθηκε στην Ελλάδα και παρακολούθησε αγώνες της Ένωσης, έχοντας έτσι… γεμάτο σημειωματάριο, με στοιχεία του ρόστερ της ομάδας και αναλύσεις παικτών.

Πλέον, όμως, ο Ματίας Αλμέιδα είναι με κάθε επισημότητα ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ και ξεκινάει επαφές με κάθε ποδοσφαιριστή των “κιτρινόμαυρων”, ξεχωριστά. Οι αποφάσεις που θα παρθούν για το ρόστερ (αποχωρήσεις ή προσθήκες) θα… περάσουν από τα χέρια του.

Η εγκατάσταση του Αργεντινού προπονητή και του επιτελείου του στην Αθήνα θα εξαρτηθεί από το πότε θα ξεκινήσει τελικά η προετοιμασία της ΑΕΚ, αλλά και το πότε θα γίνει η παρουσίαση του.

Ο Αλμέιδα και οι συνεργάτες του έχουν ήδη έτοιμο το πλάνο της προετοιμασίας, είτε η ΑΕΚ παίξει στην Ευρώπη (σ.σ. μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Άρη) είτε αγωνιστεί μόνο στη Superleague 1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις