Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ο Σκόκο άνοιξε την… πόρτα της εξόδου απ’τη Νιούελς

ΑΕΚ: Ο Σκόκο άνοιξε την… πόρτα της εξόδου απ’τη Νιούελς

Μια εξέλιξη που σίγουρα ικανοποιεί την ΑΕΚ και κάνει τους φίλους της να… ελπίζουν ακόμα περισσότερο στην επιστροφή του Νάτσο Σκόκο στους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Σκόκο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, μετά την προπόνηση της Νιούελς την Τετάρτη, στην οποία επιτέθηκε στην διοίκηση του αργεντίνικου συλλόγου, χρησιμοποιώντας λέξεις όπως “αβεβαιότητα” και “κρίση” και άφησε… ορθάνοικτη την πόρτα της αποχώρησης του από την ομάδα.

“Η αβεβαιότητα των τελευταίων ημερών μας έχει φέρει σε μία κατάσταση που δεν ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Η ομάδα βρίσκεται σε κρίση. Την περασμένη εβδομάδα πήραμε μια απόφαση, την οποία πάντα προσπαθούσαμε να αποφύγουμε (σ.σ αποχή από τις προπονήσεις).

Την περασμένη εβδομάδα αντί να έρθουν να μας πουν τι συμβαίνει, στράφηκαν σε άλλη λύση και αποφάσισαν να κάνουν μια συνέντευξη Τύπου. Διάλεξαν μία πολιτική με την οποία δεν συμφωνώ καθόλου. Θέλουμε να εκπληρώσουμε την αποστολή μας και να προκριθούμε στο Λιμπερταδόρες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έρχονται, στο Κύπελλο Αργεντινής αλλά και στα τρία ματς πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να πάρουμε απόφαση πως είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όταν υπάρχει ένα πρόβλημα πρέπει πρώτα να το αποδεχτείς και μετά να ψάξεις το πώς θα το λύσεις. Την περασμένη Παρασκευή μας είπαν ότι θα κάνουμε μια συνάντηση για να μας εξηγήσουν τις προθέσεις τους. Το μίτινγκ δεν έγινε ποτέ και πλέον δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσουμε.”.

Για το μέλλον του: “Δεν σκέφτομαι τώρα το αν θα συνεχίσω ή όχι. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα δούμε τις προτάσεις που μπορεί να κάνει τόσο η δική μου όσο και η πλευρά της διοίκησης. Μπορεί εδώ να έχεις περάσεις τις πιο όμορφες στιγμές της διαδρομής σου, όμως οι δύσκολες καταστάσεις δεν σε αφήνουν να νιώσεις πλήρης”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε