Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Οι δύο Αφρικανοί παίκτες που εξετάζει κι ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Οι δύο Αφρικανοί παίκτες που εξετάζει κι ο Τσιγκρίνσκι

Η ΑΕΚ εξετάζει δύο περιπτώσεις Αφρικανών ποδοσφαιριστών από τα πρωταθλήματα της Αιγύπτου και του Ισραήλ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εβδομαδιαίας αθλητικής εφημερίδας «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ αετός», οι παίκτες αυτοί είναι οι Ραζάκ Σισέ και Γιουτζίν Ανσά.

Πρόκειται για δύο παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης, με την Ένωση να ελπίζει ότι θα βρει παίκτες, όπως ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος κάνει τη διαφορά φέτος με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Ο 22χρονος Ραζάκ Σισέ από την Ακτή Ελεφαντοστού αγωνίζεται στην Αλ Ιτιχάντ στην Αίγυπτο, δανεικός από άλλη αιγυπτιακή ομάδα, την Ζάμαλεκ. Φέτος έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια κι έχει πετύχει 6 γκολ. Το συμβόλαιο του με την Ζάμαλεκ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022.

Ο 26χρονος Γκανέζος Γιουτζίν Ανσά αγωνίζεται στην Χαποέλ Ιρόνι Κιριάτ, δανεικός από την Χαποέλ Ραανανά. Προηγουμένως είχε αγωνιστεί στην Μπεϊτάρ Τελ Αβίβ και στην βελγική Λόκερεν. Φέτος έχει 28 ματς και 7 γκολ, παίζοντας κυρίως αριστερά, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και ως επιθετικός.

Θέλει να μείνει ο Τσιγκρίνσκι

Σύμφωνα με το «Sportime», ο Ουκρανός αμυντικός θεωρεί πως μπορεί να αγωνιστεί για ακόμα μία χρονιά και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ΑΕΚ και μετά το τέλος του συμβολαίου του. Οι άνθρωποι της Ένωσης σέβονται την προσφορά του στην ομάδα και δεν αποκλείεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί του, με τον Τσιγκρίνσκι, πάντως, να μην προορίζεται να έχει βασικό ρόλο τη νέα χρονιά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις