Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: Οι Σέρβοι γράφουν για πρόταση της Στουτγκάρδης για Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

ΑΕΚ: Οι Σέρβοι γράφουν για πρόταση της Στουτγκάρδης για Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς
Intime.gr

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς φέρεται να μπήκε στο στόχαστρο της γερμανικής Στουτγκάρδης. Ποια η αντίδραση της ΑΕΚ σύμφωνα με τους Σέρβους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Mozzart Sport», η Στουτγκάρδη κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Η συγκεκριμένη πρόταση φέρεται να αφορούσε τον δανεισμό του παίκτη για έξι μήνες και οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως όμως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η πρόταση της Στουτγκάρδης απορρίφθηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, επειδή ο Σέρβος είναι πείκτης “κλειδί” στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα και επειδή η ΑΕΚ δεν συζητά την πώλησή του με λιγότερα από 8 εκατ. ευρώ.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο παρελθόν του 27χρονου μέσου σε Άιντραχτ και Χόφενχαϊμ (με 143 ματς, 3 γκολ και 10 ασίστ) και τονίζεται πως οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Ελλάδα άνοιξαν ξανά την πόρτα της Bundesliga.

Θυμίζουμε ότι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μόλις επέστρεψε στη… δράση, μετά το χειρουργείο που έκανε στα μέσα Δεκεμβρίου, για να αντιμετωπίσει πρόβλημα στους κοιλιακούς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις