Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολιβέιρα: “Ρωτήστε τον προπονητή”

ΑΕΚ – Ολιβέιρα: “Ρωτήστε τον προπονητή”

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 2-1 στο αθηναϊκό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Superleague, με το κλίμα στο στρατόπεδο της Ένωσης να είναι βαρύ, μετά τις απανωτές “σφαλιάρες” σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Ο Ολιβέιρα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τους “πράσινους” και σε ερώτηση για το τι έφταιξε κι η ΑΕΚ πραγματοποίησε ένα τόσο κακό πρώτο ημίχρονο, απάντησε “ρωτήστε τον προπονητή”.

Όσα δήλωσε ο επιθετικός της ΑΕΚ:


Ποια είναι τα συναισθήματα μετά την ήττα;

“Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, γιατί χάσαμε σε ένα κλασικό ντέρμπι. Ξέραμε ότι ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνα. Είμαστε επίσης στεναχωρημένοι γιατί μένουμε πίσω στη βαθμολογία”.


– Είδες το πρώτο ημίχρονο και ένα κομμάτι του δευτέρου από τον πάγκο. Ένα πρώτο ημίχρονο που η ΑΕΚ ήταν παραδομένη. Γιατί συνέβη αυτό;

“Αυτή η ερώτηση δεν πηγαίνει για μένα, καλύτερα να ρωτήσετε τον προπονητή. Εμένα δουλειά μου είναι να μπαίνω μέσα και να βάζω γκολ”.


– Υπάρχει πίεση στην ομάδα;

“Η πίεση σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ, σε ένα μεγάλο σύλλογο, υπάρχει από την πρώτη μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Δουλειά μας και υποχρέωσή μας είναι να δίνουμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο, γιατί η ΑΕΚ είναι τεράστιος σύλλογος. Δεν τα καταφέραμε και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι”.

– Πόσο δυσκολεύει αυτό το αποτέλεσμα τη συνέχεια της ΑΕΚ;

“Είμαστε επαγγελματίες, είναι λογικό να είμαστε στεναχωρημένοι. Έχουμε περιθώριο σήμερα, μέχρι και αύριο να είμαστε στεναχωρημένοι. Πρέπει να αλλάξουμε άμεσα το τσιπ, γιατί έχουμε πολλά και δύσκολα ματς αυτό το μήνα. Πρέπει ως επαγγελματίες να αντιδράσουμε και να είμαστε έτοιμοι”.

– Σκόραρες για δεύτερο διαφορετικό ματς, βρίσκεις τον καλό σου εαυτό;

“Εγώ δεν αμφέβαλα ποτέ για μένα. Ποτέ στην καριέρα μου δεν αμφέβαλα για τις ικανότητές μου. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που πρέπει να ψάξουμε γιατί συνέβησαν κάποια πράγματα. Προσωπικά, εγώ ποτέ δεν αμφέβαλα για τις ικανότητές μου”.

– Σε προβληματίζει το γεγονός ότι από τα μέσα Ιουλίου η ΑΕΚ δεν είναι αποτελεσματική στα μεγάλα ματς;

“Με προβληματίζει γιατί δεν έχουμε καλά αποτελέσματα κυρίως στα ντέρμπι. Δεν κάναμε καλή αρχή. Πίστευα να έχουμε αντίστοιχα αποτελέσματα με τα playoffs. Αυτό συνεχίζω να πιστεύω”.

– Η ΑΕΚ δέχεται εύκολα γκολ, αυτό είναι το στυλ της ΑΕΚ να δέχεται γκολ και να προσπαθεί να βάλει περισσότερα;

“Κι αυτή η ερώτηση δεν είναι για μένα, ίσως θα έπρεπε να είναι για τον προπονητή”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις