Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ατομικό για Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ατομικό για Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ
Intime.gr

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχοντας πλέον όλους τους διεθνείς στα Σπάτα. Το βλέμμα όλων όμως έχει επικεντρωθεί στους τραυματίες, Αραούχο και Τσούμπερ.

Οι Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ έκαναν θεραπεία και τα ατομικά τους προγράμματα στην προπόνηση της Τετάρτης (17.11.2021), συνεχίζοντας την προσπάθεια που κάνουν, για να προλάβουν το ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης την Πέμπτη (18/11) κι έτσι να θέσουν τον εαυτό τους στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη. Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε θεραπεία, έχοντας ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει το μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ.

Οι… διεθνείς, Νταμιάν Σιμάνσκι, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμάντι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αύριο (18/11) θα προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά, μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Θεοχάρης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Η αυριανή (18/11) προπόνηση της Ένωσης είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στο προπονητικό κέντρο των Σπατών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις