Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ένα ευχάριστο και δυο “ερωτηματικά”

ΦΩΤΟ aekfc.gr
ΦΩΤΟ aekfc.gr

Και τώρα… ντέρμπι για την ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την μεγάλη κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Όλο το ενδιαφέρον στην ΑΕΚ εστιάζεται στην κατάσταση που βρίσκονται ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Βραζιλιάνος μπακ έβγαλε τη δευτέρα ακτινογραφία που έδειξε βαριά κάκωση με ένα μεγάλο αιμάτωμα στο μικρό δάκτυλο του δεξιού ποδιού, κάτι που καθιστά τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξαιρετικά αμφίβολη.

Την Τρίτη, ο Γκάλο έκανε θεραπεία στο ιατρικό κέντρο και τις επόμενες ημέρες θα διαπιστωθεί μήπως τελικά προλάβει. Με τιμωρημένο τον Μιχάλη Μπακάκη, η ΑΕΚ “ξέμεινε” από δεξιούς μπακ, όμως υπάρχει ο Βράνιες ο οποίος παίζει σ΄αυτή τη θέση στην εθνική Βοσνίας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει να δει τι θα γίνει και ε την περίπτωση Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός αμυντικός έχει βγάλει χωρίς προβλήματα τις δύο τελευταίες προπονήσεις, όμως κρίθηκε σκόπιμο να μην μπει καν στο σημερινό δίτερμα που έπαιξαν όσοι δεν αγωνίστηκαν με τον Ηρακλή, με αντίπαλο την Κ20.

Η παρουσία του Τσιγκρίνσκι δίνει… άλλο βάρος στην “κιτρινόμαυρη” άμυνα, όμως ο παίκτης προέρχεται από απουσία 3,5 μηνών (από τις αρχές Νοεμβρίου). Έτσι, δεν αποκλείεται ο Ισπανός τεχνικός να πάει με Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο ως κεντρικό δίδυμο στο ντέρμπι, τραβώντας στα πλάγια τον Βράνιες.

Το μοναδικό ευχάριστο που προέκυψε από την προπόνηση της ΑΕΚ αφορά τον Ούγκο Αλμέιδα, που έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης και το “διπλό” και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Χιμένεθ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε