Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Κ17: Η άμεση παρέμβαση των ιατρικών επιτελείων σε τραυματισμό παίκτη και το «ευχαριστώ» των Πειραιωτών

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Κ17: Η άμεση παρέμβαση των ιατρικών επιτελείων σε τραυματισμό παίκτη και το «ευχαριστώ» των Πειραιωτών
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ με 2-1 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17, με το ματς να επισκιάζεται από τη στιγμή του τραυματισμού του νεαρού άσου των Πειραιωτών, Κουτσόπουλου.

Ένα σημαντικό γεγονός έλαβε χώρα στο “Δημοτικό Γαλατσίου” τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα Κ-17.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, Κοτσόπουλος, συγκρούστηκε γόνατο με γόνατο με αντίπαλό του στο 22΄λεπτό της αναμέτρησης, πέφτοντας στο χορτάρι σφαδάζοντας από τον πόνο.

Ο διαιτητής σταμάτησε άμεσα το παιχνίδι και στον αγωνιστικό χώρο εισήλθαν ο γιατρός της Ένωσης, Ανδρέας Αναμορλίδης, μαζί με τον Διονύση Έγκαρχο, αλλά και τον φυσικοθεραπευτή του Ολυμπιακού.

Οι τρεις τους αντιλήφθηκαν ότι ο νεαρός είχε υποστεί εξάρθρωση αριστερής επιγονατίδας και βοήθησαν επί τόπου και με επιτυχία τον νεαρό, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του και αναχώρησε για το νοσοκομείο, έχοντας αποφύγει τους πολύ έντονους πόνους.

Στη συνέχεια, ο φυσικοθεραπευτής του Ολυμπιακού πήγε στη συνέχεια στον πάγκο της ΑΕΚ για να ευχαριστήσει το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ για την άμεση αντίδραση και συνδρομή του!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις