Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Με πολλές απουσίες η αποστολή της Ένωσης

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Με πολλές απουσίες η αποστολή της Ένωσης
ΦΩΤΟ Intime

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική των play off της Superleague 1, χωρίς ενδιαφέρον μετά την ήττα από τον Άρη, που την άφησε εκτός Ευρώπης.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα κατεβάσει έτσι την ομάδα κόντρα στους Πειραιώτες και με πολλές αλλαγές, αφού υπάρχουν και αρκετοί μη διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές. Τιμωρημένοι είναι οι Άμραμπατ και Μάνταλος, ενώ τραυματίες θεωρούνται οι Σιμάνσκι, Τζαβέλλας, Βράνιες και Ντάρκο Γέβτιτς.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους. Ο Πολωνός μέσος ακολούθησε θεραπεία, όπως και οι Γιώργος Τζαβέλλας, Όγκνιεν Βράνιες και Ντάρκο Γέβτιτς.

Ο Αντρέ Σιμόες έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε θεραπεία και γυμνάστηκε ατομικά. Ο Κώστας Γαλανόπουλος συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.00) εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα Play-Offs.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Μιτάι, Κορνέζος, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γερολέμου, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις