Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Χάνει το ντέρμπι ο Βάργκας

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δίχως τον Ρόλαντ Βάργκας θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τετάρτης (26/4) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Νοτιοαμερικανός μέσος υπέστη διάταση στο δεξιό γαστροκνήμιο στο χθεσινό ματς με τον Λεβαδειακό και υποβλήθηκε σήμερα (24/4) σε θεραπεία. Ο άσος της Ένωσης, πάντως, δεν αναμενόταν να έχει θέση βασικού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα, ο Αστριτ Αϊντάρεβιτς μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με όλους όσοι δεν έπαιξαν χθες και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή, η οποία θα ανακοινωθεί αύριο.

Η ομάδα επέστρεψε από τη Βοιωτία αργά χθες βράδυ και κατέλυσε στο ξενοδοχείο, όπου ενσωματώθηκαν και οι Μάνταλος, Σιμόες που δεν αγωνίστηκαν λόγω τιμωρίας. Ο Μανόλο Χιμένεθ αποφάσισε να κρατήσει τους παίκτες, που κοιμήθηκαν στο ξενοδοχείο και από εκεί πήγαν στα Σπάτα για τη σημερινή προπόνηση.

Η “επιχείρηση Ολυμπιακός” έχει ξεκινήσει και δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση. Ετσι, οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν σήμερα στα σπίτια τους για ένα γρήγορο… φρεσκάρισμα, αφού από αύριο το απόγευμα θα συγκεντρωθούν ξανά στο ξενοδοχείο ενόψει της ρεβάνς των ημιτελικών.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε