Τρίτη, 4 Ιουν.
26oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Χιμένεθ: “Η ΑΕΚ έχει αφήσει πάνω μου το σημάδι της”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, προκειμένου να μην πάρουν…αέρα τα μυαλά των παικτών, μετά τον θρίαμβο επί των πρωταθλητών Ελλάδας.

‘Ηταν ένα ματς που μας έδωσε τρεις σημαντικούς βαθμούς και μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας. Να συνεχίσουμε με ταπεινότητα. Είναι σημαντικό και το θέμα της ψυχολογίας για όλους όσοι αγαπούν την ΑΕΚ. Στην προηγούμενη θητεία μου εδώ κερδίσαμε ένα κύπελλο, πήραμε την τρίτη θέση και την επόμενη σεζόν όταν ήμασταν πρώτοι, προέκυψαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Υπέφεραν πολλοί άνθρωποι και νομίζω ότι σήμερα πήραν μια μικρή χαρά. Ομως, επαναλαμβάνω, ότι αυτό που κερδίσαμε ήταν απλώς τρεις βαθμοί”,  δήλωσε ο Χιμένεθ και πρόσθεσε:

“Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και απόδειξη είναι ότι μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός δεν μας έκανε ευκαιρία. Ο κόσμος μας ήταν ο 12ος παίκτης που μας έδινε ώθηση όταν είχαμε τη μπάλα. Είμαι χαρούμενος που έζησα αυτές τις στιγμές στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συμπεριφορά γιατί με τη φανέλα δεν κερδίζεις τίποτα. Δεν θέλω να συγκρίνω το ρόστερ μας. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί είμαι σαν πατέρας τους και τα δικά μου παιδιά είναι τα πιο όμορφα!

Ηλθα στην ΑΕΚ χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση, γιατί η ομάδα με χρειαζόταν. Υπάρχουν ομάδες που μπορούν να αφήσουν πάνω σου το σημάδι τους κι αυτό ακριβώς έκανε η ΑΕΚ σε εμένα. Αυτή τη στιγμή αυτό που έχει σημασία είναι οι στόχοι μας. Μετά θα μιλήσω με τη διοίκηση για το μέλλον”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε