Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-1 ΤΕΛΙΚΟ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-1 ΤΕΛΙΚΟ
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην πρώτη αγωνιστική των play off της Superleague. Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ “κλείνει” την επιστροφή του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή του κορονοϊού. Μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Ένωση, που θα δώσει “μάχη” με τον ΠΑΟΚ για την έξοδο στο Champions League.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1 στο ΟΑΚΑ στην πρώτη αγωνιστική των play off της Superleague, με την Ένωση να χάνει την ευκαιρία να βρεθεί σε θέση “ισχύος” για τη “μάχη” με τον ΠΑΟΚ για την έξοδο στο Champions League.

Το παιχνίδι ήταν κακό στο πρώτο μέρος, αλλά εξαιρετικό στο δεύτερο, με τον Μακέντα να ανοίγει το σκορ στο 66′ για τον Παναθηναϊκό και τον Λιβάγια να ισοφαρίζει στο 75′ για την ΑΕΚ. Οι “πράσινοι” είχαν και ένα ακυρωμένο γκολ του Ιταλού επιθετικό, για φάουλ που υποδείχθηκε μέσω VAR στην αρχή της φάσης.

Παρακολουθήστε LIVE το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός από το Newsit.gr

 

 

Με την ισοπαλία αυτή, η ΑΕΚ μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος νωρίτερα ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα με 1-0.

Η Ένωση έχασε όμως την ευκαιρία και να τον προσπεράσει με μία νίκη, την ώρα που ο Παναθηναϊκός παίζει κυρίως για το γόητρο, αφού έχει ποινή που του απαγορεύει να αγωνιστεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις