Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Όταν ο Λυμπερόπουλος “πλήγωνε” και τους δυο (videos)

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Όταν ο Λυμπερόπουλος “πλήγωνε” και τους δυο (videos)
Intime.gr

Ένας από τους πιο γνωστούς «διπλούς πράκτορες» της Superleague. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, έχοντας σκοράρει και για τις δυο ομάδες σε αθηναϊκό ντέρμπι.

Η 11η αγωνιστική της Superleague περιλαμβάνει τη μεγάλη “μάχη” της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. Ένας από τους παίκτες που μας έρχεται στο μυαλό, όταν ακούμε για το αθηναϊκό ντέρμπι είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο Έλληνας επιθετικός τίμησε με την παρουσία του και τις δυο φανέλες, σκοράροντας και για τις δυο. Μάλιστα, ως αντίπαλος του «τριφυλλιού» δεν πανηγύρισε το πρώτο του… κιτρινόμαυρο γκολ, δημιουργώντας στη συνέχεια μια πολύ καλή παράδοση κόντρα στην παλιά του ομάδα!

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει καταφέρει να υπηρετήσει τις δυο ομάδες και από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ανάλογο… δρόμο ακολούθησε και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Ο 28χρονος αγωνίστηκε και στις δυο ομάδες, πετυχαίνοντας «πράσινα» και «κιτρινόμαυρα» γκολ. Έχοντας περάσει πρώτα από την ΑΕΚ, ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, δεν πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Ένωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις