Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το αυτοκαλάθι του Παπαγιάννη, οι κρίσιμοι πόντοι του Φλιώνη και το συγκλονιστικό φινάλε

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το αυτοκαλάθι του Παπαγιάννη, οι κρίσιμοι πόντοι του Φλιώνη και το συγκλονιστικό φινάλε

Έστω και με μεγάλη δυσκολία, η ΑΕΚ κατάφερε να νικήσει… Μπέικον και Παναθηναϊκό στα Άνω Λιόσια (77-73) στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Basket League. Δείτε το φινάλε του αγώνα.

Πιο παθιασμένη και ψύχραιμη στις τελευταίες κρίσιμες φάσεις, η ΑΕΚ πέτυχε μεγάλη νίκη με 77-73 επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό των Ανω Λιοσίων, στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Basket League, υποχρεώνοντας τους «πράσινους» στην τρίτη διαδοχική ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Το ματς στα Άνω Λιόσια είχε ένα αγχωτικό φινάλε. Στην τελική ευθεία, ένα… αυτοκαλάθι του Παπαγιάννη στη διεκδίκηση του αμυντικού ριμπάουντ, έδωσε προβάδισμα 73-71 στον «Δικέφαλο», 1΄12΄΄ πριν τη λήξη, ο Γκριγκόνις ισοφάρισε με βολές στα 53 δευτερόλεπτα, για να «γράψει» το 75-73 ο Φλιώνης στα 28΄΄, με παλικαρίσιο λέι-απ μπροστά από τον Παπαγιάννη.

Ο Γκριγκόνις κέρδισε άλλο ένα φάουλ, αστόχησε και στις δύο βολές, αλλά η διεκδίκηση έφερε τζάμπολ, με το βελάκι να… δείχνει Παναθηναϊκό, που είχε άλλη μία ευκαιρία.

Οι «πράσινοι» επέλεξαν να πάνε σε επίθεση απομόνωσης με τον Μπέικον, ο οποίος σούταρε από τα 9μ., με τη μπάλα να στριφογυρνάει στη στεφάνη και να μην μπαίνει μέσα. Ο Μάιλς πήρε το ριμπάουντ και με δύο βολές διαμόρφωσε το τελικό 77-73, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους των «κιτρινόμαυρων».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις