Δευτέρα, 20 Μαΐ
25oC Αθήνα

ΑΕΚ – Πανσερραϊκός: Με σαρωτικές αλλαγές και το μυαλό στην Αντβέρπ

ΑΕΚ – Πανσερραϊκός: Με σαρωτικές αλλαγές και το μυαλό στην Αντβέρπ

Η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα απόψε (21:30) στη Super League και ξεκινάει την υπεράσπιση του τίτλου της κόντρα στον Πανσερραϊκό στην Opap Arena.

Το μυαλό σχεδόν όλων των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι στον επαναληπτικό με την Αντβέρπ για τα πλέι οφ του Champions League, ωστόσο η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καλείται να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Η νεοφώτιστη ομάδα των Σερρών έδειξε εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στον Ολυμπιακό (2-0) στο “Γ. Καραϊσκάκης” και θα προσπαθήσει να βάλει προβλήματα και στην Ένωση.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί με πάρα πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Βίντα, Χατζισαφί, Άμραμπατ και Τσούμπερ. Τιμωρημένοι είναι οι Ρότα και Πόνσε, ενώ τραυματίες οι Λιβάι Γκαρσία και Στάνκοβιτς.

Ο Ματίας Αλμέιδα συμπεριέλαβε στην αποστολή τους νεαρούς Ρόκσον, Λαμαράνα, Πήλιο, Χρυσόπουλο, Ζίνι και Ραντόνια και σκέφτεται να τους δώσει χρόνο συμμετοχής.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Μήτογλου, Μουκουντί, Μοχαμάντι – Ελίασον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Ζίνι – Φαν Βέερτ, Πισάρο.
Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν – Ντάνκερλαϊ, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Πηλέας – Στάικος, Θυμιάνης – Μούργος, Τομάς, Γούλερι – Άλεξιτς.

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας
Α’ βοηθός: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης
Β’ βοηθός: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος
4ος διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης
VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις