Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ: Παραμένουν τα προβλήματα για τον Κωστένογλου!

ΑΕΚ: Παραμένουν τα προβλήματα για τον Κωστένογλου!
ΦΩΤΟ Intime

Βέρντε, Κλωναρίδης και Σαμπανάτζοβιτς παραμένουν τραυματίες στα Σπάτα, αλλά ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Γαλανόπουλος – Μπακάκης, οι οποίοι και θα δοκιμάσουν ξανά την Παρασκευή (27/11) για να αποφασιστεί αν θα βρίσκονται στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για το ματς με τον ΟΦΗ.

Η ΑΕΚ προέρχεται από ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα στη Superleague και ο Νίκος Κωστένογλου είναι υπό αμφισβήτηση, ενόψει και του αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει μάλιστα να αντιμετωπίσει ξανά αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αφού εκτός προπόνησης έμειναν και οι βασικοί Μιχάλης Μπακάκης και Κώστας Γαλανόπουλος.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

“Ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, όπως και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο.

Ο Ντανιέλε Βέρντε υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο δεν προέκυψαν ευρήματα, ωστόσο προπονήθηκε ατομικά λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν. Το δικό του πρόγραμμα συνέχισε και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις