Αθλητικά

ΑΕΚ: Παρούσα την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Σμύρνης

Το Σάββατο θα γίνει ένα ιστορικό γεγονός στη Σμύρνη αφού μετά το 1922 και τον Εθν-ιερομάρτυρα Χρυσόστομο θα γίνει η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη, Βαρθολομαίου. Εκεί, θα... βρεθεί και η ΠΑΕ ΑΕΚ, που θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρό της, Ευάγγελο Ασλανίδη.

Όπως γνωστοποίησε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με δελτίο Τύπου:

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης, θα εκπροσωπήσει την ΑΕΚ στην τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Σμύρνης, Βαρθολομαίου, που θα λάβει χώρα το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στον ναό του Αγίου Βουκόλου Σμύρνης, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη και πολλών Ιεραρχών.

Ο νέος Μητροπολίτης Σμύρνης, Bαρθολομαίος Σαμαράς (κατά κόσμον Mιχαήλ) γεννήθηκε στα Aνω Λεχώνια Bόλου το 1972, αποφοίτησε από το Πρότυπο Κλασικό Λύκειο Bόλου το 1990, είναι πτυχιούχος του Tμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Aριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Tμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ιδίου Πανεπιστημίου και διετέλεσε επί πενταετία αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου.

Χειροτονήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου στο Φανάρι από τον Oικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Bαρθολομαίο και είναι ο πρώτος Μητροπολίτης Σμύρνης, μετά την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922. Τελευταίος Μητροπολίτης ήταν ο Εθνοϊερομάρτυς Σμύρνης Χρυσόστομος».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Από το γήπεδο στους φιλάθλους: Μια σεζόν γεμάτη συγκινήσεις, τρόπαια και αξέχαστες στιγμές
Η Kaizen Gaming, μέσω του διεθνούς της brand, του Betano, είναι παρούσα σε κάθε μεγάλη στιγμή των UEFA Europa League και UEFA Conference League και προσφέρει μοναδικές εμπειρίες τόσο στους φιλάθλους όσο και στους εργαζόμενούς της
 Στιγμιότυπο από την «επική» αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λυών στο «Ολντ Τράφορντ»