Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Δοκιμασία στην OPAP Arena για να παραμείνει στην κορυφή

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Δοκιμασία στην OPAP Arena για να παραμείνει στην κορυφή
Eurokinissi

Η ΑΕΚ επιστρέφει στην OPAP Arena και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, Newsit.gr, COSMOTE SPORT 2) θέλει να παραμείνει σε ανοδική πορεία κι έτσι να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Super League, λίγο πριν την έναρξη των playoffs.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 25η αγωνιστική στη Super League και θέλει να κρατηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να διευρύνει το αήττητο σερί (μετρά πέντε νίκες και μια ισοπαλία).

Οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 55 βαθμούς, μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας στη Super League και το ντέρμπι στην έδρα του Άρη, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με 17 βαθμούς και δίνουν μεγάλη “μάχη” για την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα υποδέχεται τον εκ των ουραγών ΠΑΣ Γιάννινα που πήρε τέσσερις βαθμούς στην τελευταία δυάδα αγώνων, αλλά παραμένει στην “ουρά”.

Στα προηγούμενα 26 ματς των δυο ομάδων, με γηπεδούχο την Ένωση, οι “κιτρινόμαυροι” μετρούν 21 νίκες. Οι Γιαννιώτες έχουν πανηγυρίσει δυο φορές τη νίκη, ενώ τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 στους Ζωσιμάδες χάρη στο τέρμα του Τσούμπερ.

Όπως συνηθίζει φέτος, η ΑΕΚ δεν έχει ανακοινώσει αποστολή. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, όμως, έχει για ένα ακόμα ματς αρκετές απουσίες. Εκτός θα είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Κάλενς, καθώς και οι τραυματίες Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς, Ζίνι και Ρότα.

Απ’ την άλλη, ο Μιχάλης Γρηγορίου μετρά τις επιστροφές των Παμλίδη και Νάγκι, ωστόσο δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Εραμούσπε, Καραχάλιο, Ροσέρο και Ριένστρα. Επίσης, εκτός για λόγους τακτικής έμειναν και οι Γκάρο και Μίνα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ραντόνια, Βίντα, Χατζισαφί, Πήλιος – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον – Πόνσε, Αραούχο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης – Σόρια, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Τσαούσης – Οσέι-Τούτου, Τζίνο, Λιάσος, Ντεμίρ – Κόντε, Παμλίδης.

Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας

Α’ Βοηθός: Ιορδάνης Απτόσογλου

Β’ Βοηθός: Δημήτριος Βεργέτης

4ος διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

VAR: Χρήστος Βεργέτης

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

15:00 Βόλος – ΟΦΗ / COSMOTE SPORT 2 HD

15:00 Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά / Novasports 2HD

17:00 Παναιτωλικός – Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT 1 HD

17:00 Ατρόμητος – Λαμία / Novasports Prime

19:00 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα / COSMOTE SPORT 2 HD

20:00 Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ / Novasports Prime

21:00 Παναθηναϊκός – Άρης / COSMOTE SPORT 1 HD

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις