Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

ΑΕΚ – Πατίτο: Αιχμή και διευκρινιστική δήλωση

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η αρχική αιχμή του Πατίτο, σχετικά με το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, έγιναν… διευκρινιστική δήλωση, στην οποία τόνισε πως δεν είχε σκοπό να αφήσει κάποιο υπονοούμενο.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την προετοιμασία της ΑΕΚ στο Κίελτσε, ο Πατίτο άφησε αιχμές για την υπόθεση της επέκτασης του συμβολαίου του με τους “¨κιτρινόμαυρους”.

Το χαρακτηριστικό σημείο των δηλώσεων του Πατίτο:

– Έχουμε μπερδευτεί λίγο με την κατάσταση του συμβολαίου του στην ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι δεσμεύεται μέχρι το 2018, αλλά υπάρχει κάτι που θα πρέπει να υπογράψει καινούριο; «Θα ήθελα να μην μιλήσω αναλυτικά για την κατάσταση του συμβολαίου μου. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι ένα άτομο έντιμο, μου αρέσει να υπάρχει εντιμότητα. Γενικά, υπάρχει εντιμότητα στα άτομα που δουλεύουν στο προπονητικό τιμ, οι συμπαίκτες μου, τα άτομα που ξυπνάνε καθημερινά για να πάνε για δουλειά ώστε να μπορέσουν να αγοράσουν ένα εισιτήριο προκειμένου να έρθουν και να δούνε την ΑΕΚ. Οτιδήποτε άλλο θα προτιμούσα να το πω μέσα σε τέσσερις τοίχους, με αυτούς που πρέπει να μιλήσω, χωρίς να υπάρχουν κάμερες».

– Ποιος δεν είναι έντιμος; «Μόλις σας είπα ότι αν θέλω να πω ότι κάποιος δεν είναι έντιμος προτιμώ να το πω face to face. Δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα. Μίλησα για το λόγο που είμαι εδώ και για έντιμους ανθρώπους. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

– Επομένως θα είναι στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν; «Για την ώρα ναι».

– Άρα υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να μην είναι… «Δεν το ξέρω. Για την ώρα είμαι εδώ, έχω συμβόλαιο μέχρι το 2018 και είμαι 100% συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ». “

Στη συνέχεια όμως, ο Πατίτο διευκρίνισε πως δεν είχε σκοπό να αφήσει “το παραμικρό υπονοούμενο”.”Απλά να διευκρινίσω ότι -αν κάποιοι το εξέλαβαν έτσι- εγώ καμία πρόθεση δεν είχα να αφήσω το παραμικρό υπονοούμενο για την ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ, ξεκαθάρισα στη συνέντευξή μου ότι είμαι εδώ στο 100% και πως ό,τι έχω να συζητήσω με την ομάδα μου δεν πρόκειται να το κάνω δημόσια μπροστά στις κάμερες”, είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός εξτρέμ.
 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε