Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Πλησιάζει και Μπράβο!

ΑΕΚ: Πλησιάζει και Μπράβο!

Μετά τον Ντίας, η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Φεντερίκο Μπράβο, όπως αναφέρει δημοσίευμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην πλευρά του 23χρονου Αργεντινού μέσου, η οποία αναμένεται να γίνει αποδεκτή, όπως τονίζει το mlsfutbol.com.

“Ένας από τους παίκτες που φεύγει από τη Νέα Υόρκη είναι ο Φεντερίκο Μπράβο. Είναι ένας από τους παίκτες που δεν θα βρίσκονται στην ομάδα για την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του και ο πρόεδρος της ομάδας, με δήλωσή του, ευχαρίστησε τον Μπράβο για τις υπηρεσίες του στον σύλλογο. Αμέσως όμως ήρθε για τον Μπράβο προσφορά από την Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Η ομάδα αναζητά έναν μέσο και ο Μπράβο βρίσκεται στην λίστα της, καθώς τον ενδιαφέρει και τον ικανοποιεί η πρόταση που έχει στα χέρια του. Ο Μπράβο βρίσκεται στην Αργεντινή αυτή την περίοδο, ανήκει ακόμα στην Μπόκα Τζούνιορς και περιμένει να ταξιδέψει για ευρωπαϊκά εδάφη”, αναφέρει το δημοσίευμα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε