Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Προπόνηση, γεύμα και αναχώρηση με Σέρχιο Αραούχο για την Ολλανδία

ΑΕΚ: Προπόνηση, γεύμα και αναχώρηση με Σέρχιο Αραούχο για την Ολλανδία
Intime.gr

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί αύριο (27.06) για την Ολλανδία, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, αλλά και θα δώσει τρία φιλικά.

Η ΑΕΚ θα κάνει προπόνηση το πρωί της Τρίτης (27.06.2023) στα Σπάτα, με τους παίκτες να χωρίζονται σε τρία γκρουπ(10.15, 11.00, 11.45).

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα γευματίσουν όλοι μαζί και μετά θα αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο. Η αποστολή της Ένωσης πετάει για την Ολλανδία στις 16.45.

Η αποστολή της ομάδας θα ανακοινωθεί μετά το τέλος του αυριανού προπονητικού προγράμματος. Όσο για την ακριβή σύνθεση της, ενδιαφέρον θα έχει το ποιοι θα είναι οι νεαροί που θα συμπεριλαμβάνονται.

Κανονικά παρών στην αποστολή της ΑΕΚ θα είναι ο Σέρχιο Αραούχο. Παρόλο που η αποθεραπεία από τον τραυματισμό του έχει ακόμα δρόμο και δεν θα συμμετέχει φυσικά στην προετοιμασία, ο Αργεντινός ήθελε να βρίσκεται μαζί με την ομάδα.

Θυμίζουμε ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας -κατά τη διάρκεια της παραμονής στους στην Ολλανδία- θα αντιμετωπίσουν την Άντβερπ στις 8 Ιουλίου και την Σαχτάρ Ντόνετσκ πέντε ημέρες αργότερα (13/7). Το πρώτο φιλικό, ωστόσο, θα γίνει στις 3 Ιουλίου και ο αντίπαλος δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις