Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Αραούχο και παίζει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Αραούχο και παίζει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
ΦΩΤΟ intime

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ καθώς στη σημερινή (2/6) προπόνηση της ομάδας συμμετείχε κανονικά ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα θλάσης που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Μάσιμο Καρέρα είδε τον Σέρχιο Αραούχο να προπονείται κανονικά σήμερα (2/6), καθώς ο Αργεντινός επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα θλάσης που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι οφ την Κυριακή (7/6).

Όσον αφορά τους υπόλοιπους ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό συντηρητικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ ο Γιάννης – Φοίβος Μπότος ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την επέμβαση στο γόνατό του. 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

“Ολοκληρώθηκε το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό συντηρητικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ ο Γιάννης – Φοίβος Μπότος άρχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ. Μεταξύ αυτών και ο Σέρχιο Αραούχο. Αύριο η προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις 20.30″.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις