Site icon NewsIT

ΑΕΚ: «Πρώτη» για Νταντσένκο, έρχεται ντεμπούτο λόγω Μπακάκη (video, pics)

01.02.2021 | 16:30
ΑΕΚ: «Πρώτη» για Νταντσένκο, έρχεται ντεμπούτο λόγω Μπακάκη (video, pics)

Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και όλα δέιχνουν πως το ντεμπούτο του Όλεγκ Νταντσένκο με τα κιτρινόμαυρα θα γίνει άμεσα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Όλεγκ Νταντσένκο να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της ΑΕΚ τη Δευτέρα (01.02.2021). Ο Ουκρανός μπακ συμμετείχε στην χειμερινή προετοιμασία της Ούφα, είχε αγωνιστεί σε δύο φιλικά και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μιχάλης Μπακάκης (έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί το χρονικό διάστημα της απουσίας του) θα τον… στείλει στην ενδεκάδα της Ένωσης.

Από τη στιγμή που θεωρείται δεδομένο, ότι ο Μπακάκης θα χάσει τους αγώνες με Απόλλωνα Σμύρνης (Πέμπτη) για το κύπελλο και Άρη (Κυριακή) για τη Superleague, ο Νταντσένκο φάινεται πως θα πάρει άμεσα τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στην ΑΕΚ.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ουκρανός θα κάνει σίγουρα ντεμπούτο την Πέμπτη στη Ριζούπολη, αν όχι ως βασικός, σίγουρα σαν αλλαγή του Ραντόνια.

Από τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Νέναντ Κρίστιτσιτς και ο Παναγιώτης Τσιντώτας επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ο Μάνταλος «τρέχει» για να προλάβει το ματς με τον Αρη, στο οποίο υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει και ο Μιτάι.

AEK F.C. - Η πρώτη του Νταντσένκο στα Σπάτα

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version