Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ: Πρόβλημα τελευταίας στιγμής με Μπάρκα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Πρόβλημα τελευταίας στιγμής με Μπάρκα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΦΩΤΟ intime

Ο Βασίλης Μπάρκας τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αύριο (28/6) στο ΟΑΚΑ και έμεινε εκτός αποστολής, με τον Τσιντώτα να παίρνει τη θέση του στο βασικό σχήμα.

Με πάρα πολλές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική των Play Off της Superleague, την Κυριακή (28/6) στο ΟΑΚΑ, καθώς στα ήδη υπάρχοντας προβλήματα προστέθηκε και αυτό του Βασίλη Μπάρκα.

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και έτσι τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

Θυμίζουμε ότι εκτός του Μπάρκα, ο Μάσιμο ΚΑρέρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπακάκη, Λόπες (τραυματίες), Ολιβέιρα, Μάνταλο, Σιμόες (τιμωρημένοι) και φυσικά τον Γαλανόπουλο που είναι εδώ και καιρό εκτός πλάνων.

Την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Λιβάγια, Αραούχο, Χριστόπουλος, Μαχαίρας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις