Αθλητικά

ΑΕΚ: Ψυχάρα ο Τσιγκρίνσκι!

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ακόμη δεν έχει λάβει ενημέρωση από τους ιατρούς σχετικά με την επιστροφή του, αλλά είναι σίγουρος για τον εαυτά του και αισιόδοξος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 “Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός και νωρίτερα απ’ όσο πιστεύετε”! Στην ΑΕΚ τα έχουν χάσει με την καταπληκτική ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ουκρανός, ο οποίος το μεσημέρι μπήκε στο χειρουργείο με κάταγμα κερκίδας. Ακόμα κι αν τον είχε πάρει “από κάτω” δεν θα υπήρχε κανείς να τον κακολογήσει, αφού είναι μακράν ο πιο άτυχος παίκτης της ομάδας. Μόλις την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στη δράση, αντιμετωπίζοντας διαδοχικούς τραυματισμούς που τον είχαν αφήσει εκτός από τις 5 Νοεμβρίου. Τώρα, τον περιμένει νέα απουσία, με αποκατάσταση, φυσικοθεραπείες, ατομικά προγράμματα.

Ο ίδιος όμως δεν… καταλαβαίνει τίποτα. “Θα περάσει κι αυτό, θα γυρίσω πιο δυνατός. Τη δευτέρα εγώ θα είμαι στα Σπάτα!” έλεγε συνεχώς τόσο στον Μπάγεβιτς που τον επισκέφτηκε, όσο και σε κάποιους συμπαίκτες του που βρέθηκαν για θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο και πέρασαν να τον δουν πριν από την εγχείρηση.  

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι 3-2: Στους 16 του Μουντιάλ η «αλμπισελέστε», κατέβαλε τους απίθανους «μπλε καρχαρίες»
Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις το Πράσινο Ακρωτήρι, αλλά η Αργεντινή βρήκε τις λύσεις από την άμυνα - Επόμενος αντίπαλος της παρέας του Μέσι είναι η Αίγυπτος του Σαλάχ με φόντο την πρόκριση στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, Lionel Messi έχει μόλις σκοράρει απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι και πανηγυρίζει
5