Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ σε κρίση! Ίβιτς προς παίκτες: “Απορώ πως κοιμάστε το βράδυ” – Η ατάκα… μπερδεμένων ποδοσφαιριστών σε Καρέρα

ΑΕΚ σε κρίση! Ίβιτς προς παίκτες: “Απορώ πως κοιμάστε το βράδυ” – Η ατάκα… μπερδεμένων ποδοσφαιριστών σε Καρέρα
Intime.gr

Ο Ίλια ίβιτς βρέθηκε τη Δευτέρα (07.12.2020) στα Σπάτα και μίλησε με… αυστηρή γλώσσα στους παίκτες της ΑΕΚ, μια ημέρα μετά τη νέα απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας. Η ατάκα παικτών προς τον Καρέρα, για το ρόλο που πρέπει να έχουν εντός γηπέδου.

 

 Σε έντονο ύφος μίλησε ο Ίλια Ίβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ, μια ημέρα μετά την ήττα της Ένωσης από τον Παναθηναϊκό, για την 11η αγωνιστική της Superleague. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έθεσε τους κιτρινόμαυρους ποδοσφαιριστές… προ των ευθυνών τους!

 

«Απορώ πως κοιμάστε το βράδυ, εγώ δεν έχω κλείσει μάτι. Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μετά από όσα είπαμε μετά την Μπράγκα, μπήκατε με αυτόν τον τρόπο στο γήπεδο. Που ήσασταν;

 

Κάνατε την πρώτη ευκαιρία στο 75’ και μέσα σε δυο τρία λεπτά από την ώρα που άρχισε το ματς πήγατε να φάτε δύο γκολ; Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εικόνα από ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ», τους είπε μεταξύ άλλων.

 

Στην συνέχεια, ο Μάσιμο Καρέρα ζήτησε να μιλήσει με τους παίκτες, τους οποίους –μεταξύ άλλων-ρώτησε ποια είναι η άποψη τους για το τι φταίει και η ομάδα μπαίνει με τέτοιο τρόπο σε τόσο σημαντικά παιχνίδια.

 

Ακούστηκαν διάφορες απόψεις. Μάλιστα, υπήρξαν και παίκτες που υποστήριξαν πως δεν έχουν σαφή εικόνα για το τι χρειάζεται να κάνουν στο γήπεδο, γεγονός που έκανε τον Ιταλό τεχνικό να αναρωτηθεί με την σειρά του, αν αυτό σημαίνει πως απευθύνουν μομφή στον ίδιο…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις