Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Σκέψεις για Μπρούνο Άλβες – Στα υπόψη και η επιστροφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Σκέψεις για Μπρούνο Άλβες – Στα υπόψη και η επιστροφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι
Intime.gr

Μπορεί η πρώτη προτεραιότητα των ανθρώπων της ΑΕΚ να είναι να υπάρξει αίσιο τέλος με τον Φερνάντο Σάντος, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν και άλλα “πράγματα” που προσπαθούν να… κινηθούν στην ομάδα, ενόψει της νέας σεζόν.

Στην ΑΕΚ θέλουν να βάλουν μέσα στην ομάδα -σε πόστα- ανθρώπους με ποδοσφαιρική εμπειρία και μια περίπτωση που τους απασχολεί είναι αυτή του Μπρούνο Άλβες.

Ο Πορτογάλος στόπερ του Απόλλωνα Σμύρνης έχει κλείσει 40 χρόνια ζωής, ετοιμάζεται να… κρεμάσει τα παπούτσια του και φέρεται θετικός στο να συνεργαστεί με την ΑΕΚ, ειδικά από τη στιγμή που στο “τιμόνι” της μπορεί να βρεθεί ο Φερνάντο Σάντος (χωρίς να είναι ακόμα ξεκάθαρος ο ρόλος του).

Ανάλογη κίνηση δεν αποκλείεται να γίνει και με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο αμυντικός του Ιωνικού βρίσκεται στα υπόψη της ΑΕΚ, ωστόσο η περίπτωση του είναι λίγο διαφορετική, αφού ο Ουκρανός -που στο παρελθόν έχει δηλώσει πως θέλει να συνεργαστεί με τους “κιτρινόμαυρους” ξανά- δεν έχει κατασταλάξει ακόμα, στο αν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις